3. feb, 2019

Hotellövernattning...

Uppskattad buffé på kvällen

...med äldsta dottern var det i helgen. UNDERBART! Hon hade att göra på dagen, men på kvällen var det dags att checka in. Vägen dit var faktiskt inte helt lätt; jag gillar INTE att köra i främmande städer och är inget vidare på det heller, något min dotter bittert fick erfara igår,

- Nej mamma, du skulle svänga åt andra hållet  och hon, å andra sidan har lite svårt för höger och vänster. Hon höll i gps:en, jag höll i ratten och japp, fel blev det men till sist kom vi fram. Och körde runt samma kvarter typ sex gånger, i hopp om att hitta en parkering. Det ville sig inte. Till slut körde jag bara iväg helt random, och hittade efter lite letande, en stor parkeringsplats. 

Då uppstod nästa problem; Vart låg hotellet nu då? Vi satte in gps;en på att leda oss gående, och herregud, det blev lite jobbigt också, och så packningen, inga fingervantar och minusgrader, men sedan...till sist...Framme!

Till en välkomnande och varm reception, ett mysigt rum och kvällsmat ingick. Vi åt gott av olika sorters sallader, (ett gott utbud även för oss vegetarianer) rostad potatis med sås, nybakat bröd och te. 

Det var inte mycket kvar av dagen efter det, förutom en skön säng, men vid det laget var det precis vad vi ville haLer

Det blev inget läst ur  Mörk labyrint  av Nevada Barr igår (som jag skrev lite om i förra inlägget) men en god natts sömn.

Allra största TACK till dig som läste, hoppas att du också haft en fin helgHjärtaOch ps, jag bloggar även på https://mittmanus.com