15. jan, 2019

Att läsa!

Inget ont som inte har något gott med sig! Innan jag blev utmattad läste jag...knappt. Jag hade oftast en bok på nattduksbordet men de tillfällen jag verkligen öppnade den var som stulna ögonblick; ljuva och alltför korta.

Men nu har jag ju äntligen förstått att man måste få koppla av för att orka. Så nu unnar jag mig att njuta av böcker igen, lägger mig tidigare för att inte ögonen ska falla ihop direkt. UnderbartHjärtaLivskvalité!

Böckerna ni ser på bilden lånade jag igår. Nevada Barr skriver otroligt bra om äventyr i vildmarken med en mörk twist, jag har tidigare läst Vargavinter och Stum rädsla av henne, och Utvald som jag började på igår kväll har jag varit sugen på sedan Bokmässan i höstas. Verkar lovande, än så länge.

Här hemma är det tyst, barnen är i skolan med undantag för en sjukling som fortfarande sover. Golven är ännu för kalla, måste höja värmen och ute är det frost. Snön lyser dock med sin frånvaro. Men det gör inte skriv-lusten. En stund med Vårskogen hinner jag nog innan min sjuke son vaknar. Allra största TACK till dig som lästeHjärtaoch ta hand om dig!  Och du, jag bloggar även på https://mittmanus.com