27. nov, 2018

Vadå tvätt?

Alltså, jag var några dagar i Stockholm och sedan...Nej, det är inte sant faktiskt. Det var lika illa i tvättstugan innan...Det har varit det alltför länge.Tvättkorgen är, om något ett bevis på det. Alla dignande tvätthögar har fått den att bågna, som ni serRodnarUpptäckte det idag, när jag tog kort. Så skarpögd är jag;)

Något som dock inte gått mig förbi är magsjukan som råder hos oss just nu. Än så länge har bara en (stackars liten) person drabbats, nämligen minstingen. I natt vaknade hon dessutom med hög feber, så idag har hon suttit med röd näsa i soffan och kollat på Trolls. Som tur är har hon druckit massor, sugrörsdricka ska det vara i sådana här lägen tycker hon och det får hon naturligtvis.

Och ute är det KALLT. Vackert, och stjärnklart (såg jag nu när jag sprang till kaninerna för att ge dem vatten och extra halm), frostigt, och som sagt, väldigt KALLT. Ändå får det brr, bli reflexväst, mössa, vantar och kort kvällsrunda nu. Om inte annat så för att det är skönt att komma in igen.

Med det avslutar jag detta korta inlägg, jag finns även på https://mittmanus.com/ om du vill kika in där. KRAM och ta hand om digHjärta