24. nov, 2018

Signering i Skrapan!

Ett väldigt kort inlägg, sitter och fikar på Götgatan Stories i Stockholm nu efter att ha signerat på Akademibokhandeln i detta köpcentrum på Södermalm som kallas Skrapan. Och det var kul, som vanligt. Först dök min älskade moster och morbror upp. Det är inte så vanligt, eftersom vi bor långt ifrån varandra.

- Din bh syns lite, viskade moster.

- Va? sa jag. Min bh. Ojdå!

Det är inte heller så vanligt. Eller så är det så illa annars också, bara att jag inte brukar bli räddad av en välmenande släkting. Sedan kom min kusin och hon, min morbror och moster tog kort med sina mobiler. Jag hade sålt 0 böcker vid det laget, så hoppas jag syntes bakom boktravarna. Jag och min bh Rodnar

- Jag tänker säga till personalen att ni är fans, sa jag.

- Det är vi ju med, sa min fina kusin då❤️

Sedan kom nästa kusin gående, med fru och son. Jag beundrade en nyinköpt Renault (väldigt liten) och sedan  hade det gått trekvart. Mina snälla släktingar köpte 2 Skuggvintrar innan de gick.

Sedan sålde jag böcker till folk jag inte kände också. Och hade SÅ trevliga samtal, om ...skrivande, småbarn, tonåringar, envishet och livsdrömmar!! 

Nu ska jag till Bagarmossen. Där gör min äldsta dotter vegetarisk paj och min minsta leker med sin kusin. Mina killar är hemma med maken. De ska bowla och äta pizza. Alla har det bra, allt bra! Allra största TACK till dig som läste (eller köpte min bok) 😉🤗Kram! Och ps, på https://mittmanus.com/ har jag knäppt nog en blogg till Ds