13. okt, 2018

Ny blogg!

 

Nu är det två helger sedan jag och maken hade en underbar helg i Göteborg, besökte Bokmässan och bodde på hotell. 

Vi var så nöjda över att vi hittat ett rum till ett så bra pris! Och inte för att det var något fel på hotellet, verkligen inte. Dessutom låg det på sju minuters gångavstånd från mässan, bara att gå dit när man ville och slänga sig i dubbeslängen och...Fast det såg ut så här (ja, som ni ser på bilden). Det var därför det var så billigt. Vi skrattade gott. Det kunde vi unna oss för vi hade gott vin och god mat innanför västarna. Och ingenting innan denna minnesvärda lördag hade förresten varit speciellt billigt. 

Nu är det lördag igen, jag dricker ett glas rött och tittar in här mest för att tala om att jag håller på att starta en ny blogg. Den hittar du på https://mittmanus.com/

Den är inte klar, och med tanke på min utmattning lär den väl inte bli det inom den närmaste framtiden heller. Dessutom är aktuellt inlägg misstänkt likt det förrförra här, jag skriver lite om mitt möte med Emelie Schepp. Men det tål att upprepas och speciellt om man skriver själv är det förmodligen uppmuntrande Ler För er som följer min blogg kan jag tala om att den nya kommer drivas i samma anda som den här, det är bara att jag byter till Wordpress istället. Och med det säger jag hejdå för idag.

TACK för att du läste  Hjärta och titta gärna in på min nya sida!