1. okt, 2018

Jamen, Bokmässan!

Ett superkort inlägg här, innan det är dags för eftermiddagsvila. Måste bara skriva några rader, är helt slut men euforisk efter helgen.

Jag har; besökt mässan (som ni säkert förstår), hälsat på mitt förlag Visto, så STORT efter all kontakt via mejl att se dem i verkligheten (!) sprungit från monter till monter...eller, så var det inte riktigt. Det började med lite jobbiga känslor, jag skulle ju faktiskt stått där och sålt  Skuggvinter men så blev det inte. Men ganska snabbt träffade jag författaren Elin Säfström, nej, inte av en lycklig slump utan det hela var planerat, vi drack kaffe...och sedan hoppsan, och inte heller av en slump hamnade vi i Champagnebaren. Dyrt men gott, och bubbel tillsammans med henne visade sig vara ett under för min låga sinnesstämning. Ja, ni ser väl bilden...Galen

Jag slappnade helt enkelt av, struntade i att känna mig sjuk och misslyckad och bara njöt av att vara där istället! Andra saker jag gjorde: 

Pratade med några författare till, som jag haft lite kontakt med via bloggar och förlag, underbart!

Glömde att betala för en signerad bok. Fast jag kom på det, som tur var, och vände...

Tvingades köpa min egen bok för 150 kr, (japp, Skuggis) eftersom jag skulle ge bort den till...en känd författare som ni får se bild på i nästa inlägg.

- Jag sa att du skulle tagit med dig några ex, muttrade min man då. Min manHjärtaJag älskar min man! Vi bodde på hotell, vi var ute och åt på kvällen, vi hade gott om tid att prata. Sagolikt. Har inte varit så mycket av det sista tiden. Men alltså, denna helgen!

Fortsättning följer i nästa inlägg. TACK till dig som läste, hoppas du hade det bra om du besökte mässan och att du får en fin start på denna vecka!