25. aug, 2018

Skol-starten...

Minstingens gosedjur har också börjat skolan...

...har gått bra för alla fyra och jag är så himla glad över det LerOch nu är det helg och vi ska bara ta det lugnt och äta gott. Faktum är att äldsta dottern gör en ny rätt i köket just nu, vegetarisk(!) ur nya kokboken, medan hennes lillasyster ställer massa frågor om allting. Minstingen, som börjat ettan nu i veckan.

- Vi kommer ha jättesvår matte, berättade hon stolt för sina syskon som skrattade ömt i smyg. OCH vi ska ha läsläxa, fortsatte hon. 

Been there, done that, tänkte de större. Med all rätt. 

Vi är alla på olika platser i livet. Och även om jag är fortsatt trött och vilar / sover mycket medan jag längtar efter piggare dagar, så är jag som sagt nöjd just nu.

Jag skrev ju i förra inlägget att två av barnen började i helt nya klasser, i ny skola i veckan, det var mycket nervositet innan, men so far, so good! Och nuet är allt vi har.

Nu sprids doften av...något nytt från köket, mannen i huset kommer snart upp och jag ska, föga förvånande, krypa ner i sängen efter maten. Solen lyser ute men i morse på min promenad var det tungt av fukt och regn i skogen och jag drömde om att umgås med mitt manus. Men det blir nog inte i dag. Allra största TACK till dig som läste, ta hand om dig och ha en fin helgHjärta