12. aug, 2018

Förändring till det bättre

På något skumt sätt tycker jag mig, som jag skrev i förra inlägget, må lite, lite bättre. Jag är inte mycket piggare, eller möjligtvis en aning, men jag tror att jag känner mig piggare i  huvudet. Mer som ett sammanhängande jag. Ja, ni hör, det är nog bäst att sluta med analyser här. Istället slänger jag in en bild på vårt  äntligen  tapetserade sovrum, där den som är intresserad även kan se en skymt av den gamla tapeten. 

- Man ska inte underskatta att sådant här påverkar, konstaterade brorsan, när han påmindes om hur vårt sovrum sett ut. Han är inte hemma hos oss så ofta eftersom han bor i Stockholm. Det ska man verkligen  inte,  lade han till efter en noggrann titt på den orangerandiga.

Med andra ord; med lite tur kanske utmattningen ger med sig nu, när jag slipper den och får vila omringad av lugnande gröntVinkar

Nu har den glade tapetseraren avslutat sin semester och åkt till jobbet. Det känns hemskt men samtidigt bra, för jag tycker att sommaren, trots allt har varit fin. Känns lite motigt att säga p g a klimathotet men; Vilket väder det har varit! Sommar kan det dock inte vara forever. Nu blir det snart vardag igen, även om jag är fortsatt sjukskriven. 

TACK till dig som läste, vem du än är, och oavsett om du har ledigt eller inte så hoppas jag att du tar hand om digHjärta