9. aug, 2018

Långsamhetens lov

Jag brukade vara väldigt snabb, även i tanken. Här skulle min man kanske protestera och säga, att ja, kanske i tanken, men inte i övrigt. Där har vi lite delade meningar. Man BLIR inte så snabb när man ofta stannar upp och plockar i ordning efter andra; alltifrån enhörningar till make-up och allt däremellan. Men en viss ordning hemma bibehålls. 

Denna sommar har inte inneburit kaos på hemmafronten, trots mitt sovande och vilande. För det får jag tacka min man, som haft semester, barnen som hjälpt till lite mer än vanligt hemma, och min underbara svärmor som kommit och hjälpt till i nästan två veckorHjärta

Min älskade man har till och med kunnat tapetsera om hemma! Vårt sovrum och halva köket. Så nu vilar jag inte omringad av orangerandiga väggar utan milt gröna med stormönstrat. Så mycket bättreVinkarJa, faktiskt. Allt räknas. Mycket påverkar, även sådant man knappt är medveten om ibland. Och man lär sig hela tiden. Det är min förhoppning i alla fall.

Idag är resten av familjen på Liseberg. Dit skulle jag inte orka åka just nu. För mycket som låter och snurrar. Men jag är glad för deras skull såklartLerOch de sista dagarna tycker jag mig ha mått aningens bättre. 

TACK till dig som läste och ta hand om dig, oavsett om du fortfarande har semester eller har börjat jobba igenHjärta