22. jul, 2018

Vinnaren av Skuggvinter!

På bild: Min vackra Julia

Och tänk att det också var en Julia (Kjellberg)  som vann min bok! Grattis!

Hör av dig på min sida  Skuggvinter  på Facebook (facebook/skuggvinter) med adress och om du vill ha den signerad och i så fall till vemLer Och till er andra som deltog; TACKHjärta det kommer  fler chanser längre fram!

Idag kan vem som helst dessutom passa på att beställa boken direkt av mig för ENDAST 129 KR INKL. FRAKT (inom Sverige). Adlibris tar 168 kr, Bokus 182 kr, så varför inte passa på om du är sugen?!

 

När jag gick ut på promenad i morse kom det två droppar regn. TVÅ! I min panna. (Om det inte var något annat?) Jag tittade uppåt. Till hälften moln, till hälften blått. Det blåste väldigt friskt. När jag kom hem igen samlade jag ihop alla badhanddukar på altanen, skakade av dem barr och sand och lade dem sedan i tvättmaskinen. Det blir nog inget bad idag. 

Men värmeböljan ska ta nya krafter i veckan, så det dröjer nog inte länge förrän vi i familjen (och många, många fler) kastar oss i vattnet igen. 

Det händer något med mig när jag badar som jag älskar. Att bara kasta sig i och omslutas av uppfriskande kyla. Förresten, det är ju inte så kallt i vattnet längre, mest skönt. 

Att ligga och flyta på rygg och titta upp mot himlen. Simma en stund och bli behagligt trött. Eller dyka ner mot botten. En av de saker jag tycker så mycket om är att det finns en annan värld där under ytan. 

Så nära oss, ändå är allt annorlunda där. 

 Och nu kan jag inte låta bli att skriva; Koppla gärna av i sommar, så mycket du kan! Men inte på stranden om du har barnen med dig!!Hjärta

Annars är just koppla av vad jag är ordinerad just nu. Så om ni undrar vad jag sysslar med; inte mycket. Och det är också skönt.

Allra största TACK till dig som läste, ta hand om dig och de dina och titta gärna in snart igenLer