4. jul, 2018

Men idag!

Om ni inte redan gjort det, läs gärna artikeln, publicerad på Ibokhandeln.se i juni

https://ibokhandeln.se/sponsrad/jag-skrev-med-stigande-fasa-louise-baumgartner-skrev-en-psykologisk-thriller-med-en-gravid-kvinna-i-huvudrollen/

Och nu; varning för kort inlägg! Men jag måste bara säga, hrrm skriva, att idag har jag mått bättre än jag gjort på över en månad. Jag har varit piggLerHelt otroligt vilken skillnad det blir på humöret. (Det kan vara järntabletterna som börjat verka, bland annat).

Hur som helst, jag och barnen åkte till stranden. Vi badade och det var så himla skönt. Sittande på våra handdukar i solen gjorde vi sedan upp planer för vad vi skulle ha med för matsäck till sjön imorgon. 

På sena eftermiddagen åkte jag och fikade med en vän. Det gjorde jag häromdagen också och då tänkte jag; I mötet med en god vän vågar man hitta sig själv, också det som är jobbigt, det man annars försöker skjuta undan. HjärtaOch för övrigt, TACK för all omtanke jag får just nu, det värmer verkligen!

På hemvägen handlade jag, bland annat apelsinsaft, melon och wraps. För det är gott att äta, och dricka, när man har badat. Sol från en klarblå himmel, allt blir torrare, men sommar...det är det, utan tvekanCool

TACK till dig som läste, sköt om digHjärtaFörresten; Imorgon står jag och  Skuggvinter på Österlånggatan i Borås och hänger, från 17.30-19.30. Utanför Akademibokhandeln. Varmt välkommen om du har vägarna förbi!