1. jul, 2018

Vinterpaus

Men en bok om vintern kan väl ändå ta semester på sommaren? Javisst! Åtminstone gör marknadsföringen av  Skuggvinter  det nu. Så gott som, så mycket jag nu kan hålla mig borta.

Jag har jobbat! Mejlat, ringt, lottat ut boken, signerat den, gett några intervjuer, pratat i radio två gånger, betalat för att få ut den i flödet på Facebook... Och säkert mer saker som jag inte kommer på nu. Och det har varit så roligt, men nu får det vara stopp ett tag. Praktiskt är det faktiskt också, att försöka spara på de Skuggisar som är kvar så att de räcker till några bokade signeringar till, och så Bokmässan förstås.

I november 2017 fick jag hem 1000 böcker, nu har jag 180 kvar och Visto har ca 40 stycken.  Det finns liksom inga mängder ute hos bokhandlarna heller, de butiker jag signerat i har köpt in typ två stycken innan jag kommit, Ica Maxi i Borås har 5 böcker kvar tror jag, och Skene bokhandel något liknande. Resten is gone.

Otroligt roligt! Och välförtjänt viloläge, eller vad tycker ni? Vinkar

För tillfället finns inga stora mål, bara små. Om en halvtimme ska jag och min man slå oss ner i soffan och titta på en serie, det var två veckor sedan sist. Om jag inte somnar där, ska vi prata lite sedan. Men det gör jag nog...Som sagt, små planer, det är vad jag orkar med just nu. I morgon blir det sjukgymnast på förmiddagen för min musarm, och en kopp kaffe med en av grannarna på kvällen. Bra så.

Njuter av för övrigt; Ninni Schulmans "Välkomen hem". 464 sidor bra bok, så jag är lycklig. Och så vädret! Inte som på bilden, nej. Sol och blå himmel med lätta slöjmoln och vissa dagar mer vind än andra.

Hoppas att du som läste får njuta av vädret också och TACK för att du tittade in HjärtaBloggen tar inte ledigt vad jag vet så vi ses väl snart igenVinkar