25. jun, 2018

Skratt & gråt

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Ni stackare som läser denna blogg vet ju att jag dras med en del hälsoproblem just nu. Inflammerad arm och hand, (höger, javisst så trist), borrelia som förvisso blivit behandlad, men som dröjer sig kvar i form av trötthet, och stress...Jag orkar faktiskt inte skriva mer om det. (Kan knappt heller förresten, för då pirrar det i handen). Fick även ett brev från vårdcentralen idag med provsvar från förra läkarbesäket. Jag har järnbrist, stod det, och prover angående sköldkörteln ska göras om, det var någon vajsing där tydligen. Hur som helst tänkte jag mitt i detta att jag skulle muntra upp mig genom att smörja in mig med lite brun-utan-sol, så jag kan visa mig barbent ute nu när vädret åter håller på att bli bättre.

Jag gjorde det...och skrek till! För där på benet hade det satt sig en...FÄSTING tillGråter

"Inte lika stor som den förre", sa min man när han vant hjälpte mig att ta bort den. Usch!

Ringde också min chef och sa att jag antagligen inte kommer innan semestern. Hon, och företaget jag jobbar för, är så förstående och bra att det bara är att tacka och ta emot. (TACK, för det betyder verkligen mycket)Hjärta Och, som jag skrev för några dagar sedan; försöker hålla modet uppe. Det är trots allt inte så att jag lider av en dödlig åkomma. (Fast man kan börja undra...) 

På torsdag är det dags för signering i Varberg, Akademibokhandeln kl 16-19, på lördag Olskrokens Akademibokhandel (Göteborg) kl 12-15. Hoppas jag verkligen, för jag tycker att det är roligt! Och jag signerar inte så många böcker att det lär slita allt för mycket på arm och hand, även om det faktiskt vore önskvärt Vinkar

Till sist dagens bild, för att knyta ihop detta inlägg.  Den visar Johanna Wistedts Instagram i lördags, hon recenserar bl a i Amelia och jag kände till hennes  "Johannas Deckarhörna" långt innan  min bok kom ut. Så himla glad!

Allra största TACK till dig som läste och ta hand om digHjärtaOm några dagar lägger jag ut länken till en artikel som kommer snart, om mig och  Skuggvinter  så håll utkik!