5. jun, 2018

Koppla av för sjutton!

Några har kommenterat att jag verkar ha ett fullt / stressigt schema.  Förra inlägget skrevs därför att jag undrade vad jag höll på med på dagarna egentligen , ibland känns det inte som om jag får så mycket gjort, och nu i efterhand kan jag konstatera att det är väldigt bra att sätta saker på pränt.

Jag blev själv ganska matt när jag läste det efteråt. Jag pysslar med en del olika saker på dagarna, och även om jag tycker om det mesta jag gör så är mycket av det energikrävande. Lägg till fyra barn på det, där deras problem och glädjeämnen i allra högsta grad även blir mina. 

Jag förstår att jag har en inflammerad arm, aldrig kan vara uppe speciellt länge på kvällarna och ofta glömmer saker. 

Jag brukar dessutom ofta ha dåligt samvete över de skogspromenader och den mindfulness jag gör dagligen. Men jag gör det ändå för jag behöver det. Och efter förra inlägget..det enda rätta är naturligtvis att fortsätta göra det för utan det vet jag inte om jag hållit ihop...

Min man har lyckats få ledigt resten av veckan, han sa att han trodde att det skulle vara bra för mig med. Ja, älskling, det är braHjärta

Vi har haft lite otur med sjukdom och allergireaktioner här hemma, så nu skriver jag detta till mig själv; Försök att ta det lugnt de här dagarna, Louise!

Och till dig som läste, detsamma! Varför känner man sig ofta tvungen att vara så himla duktig? Koppla av för sjutton! Och ha en fin nationaldagLerÄt något gott, och / eller drick! Man kan faktiskt skåla för sig själv..! För att man är bra precis som man är!

Oj, vänta lite nu...Vet ni vad! Jag avslutar med dessa glädjande nyheter; Idag ligger jag på plats 8 på Saga Egmonts lista över mest sålda titlar (listan gäller ljudböcker på Adlibris). 

Som bäst, förra veckan, låg jag på plats 6.  Av 2078 titlarGalenFattar inte det ??  (Något fel på listan?! Ok, i så fall blir jag gärna lurad ett litet tag till)Vinkar