13. apr, 2018

Att gilla eller inte...

Arbete med utrymme för manus-tankar

Det händer att jag verkligen undrar vad jag håller på med. Till och med varför jag gett ut  Skuggvinter.  Och varför jag kämpar så hårt med att  sälja den.

Men annars är det väl ingen mening? kanske ni tänker med all rätt. 

Nä, visst. Men ändå. På ett sätt, nej, på många tycker jag att det är fantastiskt. Att både människor jag känner och inte har läst boken. Har vandrat med Alice genom den, befunnit sig både hemma hos henne och hos Sebastian, ja, vad sjutton, helt otroligt! Jag befann mig i en bubbla när jag läste den,  var det en som skrev häromdagen.

TACKHjärta En annan sa att hon hört mycket gott om den när hon fick den, hon vann den i en utlottning på Facebook för ett tag sedan, och jag hade glömt det till jag fick syn på henne på lekplatsen i byn igår.

Jag fattar det inte riktigt. Det är STORT! Och det är väl just där den berömda skon klämmer; ibland känns det för stort.

Ingen skulle med bästa vilja i världen kunna kalla mig för en känd författare men jag är i alla fall mer offentlig än jag var innan och det räcker för att jag ska tycka att det är läskigt. Det finns nog bannemej stunder när jag skulle trycka på delete om jag kunde så att Skuggvinter  inte fanns på nätet längre. Eller någon annanstans heller, för den delen. 

Jag har börjat få förfrågningar om jag vill göra reklam för produkter och tjänster. Men jag har inte den sortens blogg. Det skulle se jätteskumt ut om jag plötsligt smög in vitsord angående hörlurar eller olika fördelar med att handla på nätet. Och mina närmaste skulle skratta ihjäl sig för det jag skulle skriva goda ord om är så inte jag.

Fast vinningen hade behövts, vilken som helst liten vinning faktiskt. Pengarna för Skuggvinter  har INTE börjat trilla in i någon större omfattning, (möjligtvis en ynka blygsam vinst, men den märks knappt i den allmänna konkursen).

För att knyta ihop detta spretiga, motsägelsefulla inlägg och verkligen visa hur kluven jag är;

Det pågår ännu en utlottning av gratis ex på min sida med det oförutsägbara namnet Skuggvinter.Gå in och GILLA&DELA så är du med. Klicka på länken här för att komma dit : facebook.com/skuggvinter

Om du vill. Vad du än gör så hopas jag att du får en fin början på helgen för det kan man väl säga idag när det är fredag?Cool Och att du får njuta av lite sol. Tack för att du lästeHjärtaKanske kommer det ett inlägg med utförligare beskrivningar av mina ....(hittar inget bra ord här, suck)... tankar en annan gång. Nu ska jag till jobbet, städa och umgås med karaktärer som är lika knäppa som jag. Och DET ska i alla fall bli en ren njutningVinkar