21. feb, 2018

Vardagen

Nu är hela vår by inbäddad i ett tjockt vitt täcke och från att temperaturen har legat runt nollan, eller som högst någon minusgrad i några dagar ska det bli kallare nu. Jag tycker om det så mig gör det inget även om det kommer lite sent. 

Något annat jag är glad över är att jag har fått ännu en fin recension,  denna gång på bokbloggen Boklysten. Tack! (Klicka här för att komma dit).

Och jag vet att jag sagt, hrrm skrivit det förut, men jag gillar mitt jobb också. Att komma in i mitt stora städrum på morgonen, lasta vagnen full med påsar och Torky (och mitt idéblock till  Vårskogen  förstås)  och köra ut den på fabriken, i sällskap med mina tankar. Det är inte det att mina tankar alltid är så roliga för det är dom inte, ibland är det oro, vardagsproblem, trista saker. Utan det är för att jag får tänka dem IFRED! Rena terapin i min fyrabarns-tillvaro.

Dessutom har jag ju, som sagt, kommande boken att tänka på. Planerar kapitel, skriver lite hemma och tycker att det går bra. Lina försöker ta reda på varför Sofia inte trivs på förskolan och hennes Micke slår bort hennes oro gällande att någon skulle smyga runt huset. Agnes vantrivs på jobbet som lokalvårdare och med livet i övrigt och Olof får det första hotfulla brevet.

Själv läser jag Främlingen  av Harlan Coben. Och igår kväll såg jag  Guardians of the Galaxy med äldste sonen som fyllde år. Många tända ljus i vardagsrummet och hög mysfaktor! Men nu är det dags för frukost innan jag väcker barnen.

Ha en fin veckaHjärtaoch TACK för att du lästeLer