14. feb, 2018

Ljudbok på g!

I går när jag gick in på Adlibris för att kolla hur Skuggvinter låg till på Visto förlags lista över "Mest sålda"- (lite jobbig vana faktiskt, men den brukar ligga bra till, just nu på sjätte plats) såg jag att den fanns att bevaka som Ljudbok (!) Alltså ännu ej utkommen men helt klart på g! 

Ett nytt omslag, som jag inte sett innan, inläst av en EvaMaria Oria, vilket jag inte heller visste. Det känns lite opersonligt men stort förstås, och den ges ut av Saga Egmont. Snart, snart ska man kunna ladda ner den och lyssna i mobilen eller iPad, och när jag gick in nyss och kollade kan man provlyssna med. Jag gjorde det, bara några rader och vet inte vad jag tycker, det är säkert bra, men för mig för märkligt för att ta in. Och mycket längre än så blir tyvärr inte detta inlägg; mörkret är fortfarande kompakt utanför men jag vaknade för sent och jag och minstingen ska iväg om en stund, till fritids och jobb. Men i eftermiddag när vi kommer hem ska vi fira alla Hjärta dag. Med marängswiss har hon bestämt och ingen TV, men dans och kanske spela ett spel. Bra förslag tyckte vi andra. 

Allra största TACK till dig som läste och ha en fin dag med massor av hjärtanHjärtaTill dem du tycker om såklart men glöm inte dig självLer