6. feb, 2018

I väntan på ljudboken...

Häromdagen mejlade jag förlaget för att fråga hur långt de kommit med ljudboken. Jag har nämligen hittat några fel när jag ligger i sängen på kvällarna ibland och (korr)läser  Skuggvinter.  Väldigt avkopplande, som ni säkert förstårVinkarJag får förstås alltid hjärtklappning när jag hittar de där felen. Bl a har jag hittat ett där hon först sitter vid köksbordet och pratar med Markus och några rader längre ner står det; "När Markus gått låg hon fortfarande kvar i sängen, oförmögen..."  Gråter

Det, mina damer och herrar är ett resultat av en bok som ändrats och ändrats på i all oändlighet och så har det felet, och andra, dröjt sig kvar och tyvärr inte blivit upptäckt. 

Hur som helst, när svaret kom från förlaget var det med beskedet att  Skuggvinter  redan är inläst, och kommer skickas till dem om några dagar. OjGalen Det hade jag inte väntat mig. Så spännande! Det ska verkligen bli märkligt och stort att höra någon annan läsa den.

För övrigt är det kallt just nu, kallt överallt. Jag har morgonrock när jag är i tvättstugan i källaren och just det ja, kaninerna måste ha vatten direkt nu på morgonen. Det fryser ju hela tiden för dom stackarna. Men det ska bli mildare redan i dag av vad jag har förstått. Tur det, i går valde jag att hoppa över min promenad. Mysigt är det i vilket fall att krypa ner i sängen på kvällarna och läsa, jag prioriterar det extra just nu för jag behöver det. Har precis börjat på  Släpp inte taget  av Harlan Coben. Jag har läst en av honom som jag fastnade i, och en som jag lade bort ganska snabbt. Hoppas att jag tycker om denna.

Till dig som läser min blogg; allra största TACK för att du gör det! Hoppas att du får en fin, och inte alltför kylig veckaHjärta