26. jan, 2018

Välsignelser

Det är en fördel om man, när något i livet krånglar eller är svårt, mitt i allt och så ofta det är möjligt, kan vända blicken mot allt som funkar. Därför har jag med den bilden idag. För att det brevet kom mitt i något tråkigt. Och när jag såg kuvertet från Unilbas som genomför mammografiundersökningar slutade jag nästan andas och så tänkte jag:

Vad ska jag göra om det står något negativt? 

Men det gjorde inte. Och för ett ögonblick blev jag så glad, ja lycklig, fast jag egentligen var så ledsen. Det är sådant det gör med oss; detta om vi kan rikta blicken mot allt som flyter på i livet när något  är jobbigt.

Då hjälper det oss att inte gå vilse i vårt eget mörker, att inte låta det ta över. Tacksamhet över det goda i vår tillvaro, det som vi lite för ofta tar för givet; hälsa, att barnen har det bra, ett liv som för tillfället "knallar på" utan större bekymmer, är i själva verket  lycka i sin renaste form. Mycket bättre än att vinna på Triss (om man nu måste välja mellan hälsa och Triss, då)Vinkar

Och med den insikten måste jag sluta. Ni som följer den här bloggen anar förmodligen att jag nu kommer skriva något i stil med att jag måste springa iväg till morgonen som väntar. Det stämmer.

Jag tackar er som läste och önskar er en fin helgHjärta Och psst! Även nu pågår en utlottning av en gratis Skuggvinter  på min sida på Facebook med just namnet Skuggvinter.  Gå gärna in och gilla och dela om du är sugen på att vinna enLer Länk:   Skuggvinter på FB.