7. jan, 2018

Välbehövlig städmani...

Ibland när det är kaos inuti tycker jag att det är så skönt att städa. Denna gång råkar dessa bitar sammanfalla väldigt bra om man ska vara positiv; här behövs nämligen verkligen städas...

Mycket gäster och jul; det är barr och gamla chips och godispapper i mängder under soffan,och i minste sonens rum har hans...vad heter det nu då? jo, sacosäck fått ett hål någonstans så vita plastkulor ligger som nyfallen snö över hela hans golv. Upptäckte jag i går. I går halv tio på kvällen när jag dammsugit vardagsrummet i över en halvtimme, varvid soffan säkert tagit en kvart. Man kunde svepa med skurskaftet under den och så kom det fram; tärningar, plast, legobitar....Och godis.

Och det första jag ser när jag gått upp är att de tydligen poppade popcorn när jag lagt mig i går. Jag antar att de har tagit upp nästan allt.

Antar också att det är i sin ordning att livet gör ont ibland. Det bara är så. Det kan inte vara solsken jämt, allt går upp och ner o s v...Ändå gör det så ONT när det gör ontLedsen

Tre vinnare i utlottningen av min bok Skuggvinter i går; Ankie Svensson, Anna Hjalmarsson och Anna M Persson.

Jag har en pågående tävling nu med, även i dag kan du gå in på min sida som heter just Skuggvinter på Facebook, och gilla och dela aktuellt inlägg där, så är du med och tävlar om ett gratisex, vinnaren presenteras där i kväll. Vill du ha länken dit, gå in på mitt förra inlägg här på bloggen. 

Förresten, jag har ett felsignerat exemplar. Är det någon som vill ha en bok där jag klippt bort allra första sidan (givetvis ingen med text)Vinkar, gå in under fliken Kontakt på denna sida och skicka ett mejl. Först till kvarn får den!

Det är fortfarande tyst i huset fast klockan är kvart över nio. Det brukar det inte vara, alla har vänt på dygnet. Jag tror jag ska börja låta lite, i övermorgon är det skola igen och vi behöver komma in i vardagliga rutiner. Ute är det fruset och kallt. Det ska bli sol tydligen.

Du som läste; TACK för att du gör detHjärtaSköt om dig så ses vi snart igen! Och var gärna med och gilla och dela på FacebookVinkar