5. jan, 2018

Utlottning av Skuggvinter

Den här bloggen startades ju på grund av mitt skrivande på  Skuggvinter,  en psykologisk thriller som skildrar ett otrohetsdrama som spårar ur, och som kom ut för knappt två månader sedan. Försäljningen har gått riktigt bra enligt mitt förlag och jag har fått ett flertal fina recensioner, både på bokbloggar och av läsare som gått in på min sida på Facebook som heter just Skuggvinter. Dessutom har jag varit ute och signerat en del, samt fått veta att den ska bli ljudbok någon gång under våren. Jag är så himla lycklig över det och vill gärna dela min glädje bl a med er som följer mig via bloggenHjärtaOch det bästa sätt jag kan komma på är att lotta ut några ex av Skuggvinter  till er, närmare bestämt tre stycken. 

För att delta går du in på min min sida som det länkas till här: Skuggvinter på Facebook 

Gilla och dela aktuellt inlägg där och kommentera hos mig att du gjort det. Jag meddelar vinnarna på Facebook och här på bloggen i morgon kväll! 

Har du inte Facebook men vill ändå vara med? Gå in på under fliken Kontakt  på denna sida och skicka mig ett mejl där du talar om varför du vill vinna så är du med i utlottningenLer

Har du en bokblogg och vill läsa min bok? Tala gärna om det för mig så får du den! 

Allra största TACK till dig som läste, GILLA & DELA gärna som sagt och det viktigaste; ta hand om digHjärta Det kommer snart ett vanligt inlägg om min mer eller mindre kaotiska tillvaro så kika in snart igenVinkarOch glöm inte att titta in i morgon kväll förstås när jag berättar vilka som vunnit!