28. dec, 2017

Radio igen

Hej på er! Ett kort inlägg blir det, som vanligt skrivs det tidigt på morgonen. Jag vaknade alldeles för tidigt faktiskt men efter ett tag resignerade jag och gick upp. Den uteblivna sista timmen jag behövt sova får ersättas av en stärkande promenad istället. Det kan behövas eftersom mycket av dagen kommer tillbringas i sittande ställning; 

Nu på förmiddagen kommer jag ta bilen till Borås och vara med i P4 Sjuhärad strax efter elva. Klicka här för direktsändning länken!

Sedan, efter en lunch någonstans, är det dags för signering i Akademibokhandeln, Knalleland.

OjojGråter! Mest för radion. Jag var ju med i slutet av november också, i samma kanal, och pratade om min bok och det var ju väldigt roligt men om sanningen ska fram var det väldigt roligt EFTERÅT. När jag kunde konstatera att det gått bra. Det läskigaste är förstås att det är direktsändning, säger jag något dumt går det inte att göra ogjort.

I övrigt är det jul. Vilket ju inte passerar obemärktVinkar Vi har haft ynnesten att släkt har kommit från både Nederländerna, Italien och Stockholm. Det sovs över och gästas även hos mina föräldrar i Borås  men det är ändå givetvis fullt tryck och ös här hemma. Farfar, min mans bror med flickvän, små busiga kusiner...you name itHa ha!

Och även om det är underbart är det MYCKET på samma gång. Men inte just precis nu. Nu är det tyst i köket med fyra tända ljus som fladdrar i adventsstaken. Jag ska försöka röra mig så tyst som möjligt ett tag till. Bara njuta av att det är stilla. Till dig som läste; TACK för att du gjorde det! Hoppas att du har riktigt fina mellandagarHjärtaOch om du råkar bo i Borås och befinna dig i närheten, kom gärna till Knalleland mellan ca kl 13 - 16, då sitter jag vid Akademibokhandelns ingångLer