16. dec, 2017

Signeringar

Snön ligger vit på taken och jag är vaken. För tidigt, kan sägas. En hostande minsting kom och väckte mig strax efter sex. Nu ligger hon blek i soffan, ganska hostig och maken snubblar yrvaket runt i köket bland tända adventsstjärnor och ljuslyktor (jag älskar att tända ljus!) och ska dels ta hand om minstingen och dels assistera mig när det är dags att packa in i bilen.

I dag blir det signering på Akademibokhandeln i Knallleland, Borås. I torsdags var det Ica Maxi (för andra gången) och i går en liten mysig julmarknad i vår lilla by.

Och det har gått bra! Jag är så himla glad för detLer Jenniesboklista.com skrev i onsdags att Skuggvinter var "spännande, gripande och läskig" och gav den 4 av 5 i betyg!!

Men...nu kan jag inte sitta här längre. Jag måste sminka mig, och fylla en påse med....nu kommer jag knappt i håg vad jag ska ha med mig längre. Jo, vattenflaska, kaffetermos och mugg, huvudvärkstabletter, penna förstås...Inte glömma böcker! Eller skumtomtar! Skylt och bordsstativ. Och minst ett av barnen ska med.

Snart ska jag tacka världens bästa testläsare är på min sida, Helena Andreásson! 

Ha en riktigt fin helg allihopHjärtaTack för att du var här och läste! Och ett stort tack också till alla som på olika sätt talar om att ni tycker om min bok. Det betyder oerhört mycket och stärker mig verkligen, särskilt sådana här dagar! Akademibikhandeln, here I come!