11. dec, 2017

Ja, se det snöar!

...Fast det är svårt väglag, både här och där gissar jag, så se upp allihop när ni är uteHjärta 

Det här blir förmodligen ett kort och spretigt inlägg, för en gångs skull är det inte tidig morgon när jag skriver utan eftermiddag och halva familjen cirkulerar runt köksbordet där jag sitter med laptopen. Olämpligt om man vill ha koncentration men avsiktligt; jag orkar inte skriva så långt. Värk i kroppen och en klump i halsen så jag ska försöka vila så mycket som det går och hoppas att det ger sig av.

I lördags var det dags för min första signering på Ica-Maxi i Borås. Och  det var jätteroligt! Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka om det. Jag hade fått tag på ett bra hopfällbart bord, tryckt upp en plansch och i sista sekund kommit på något som skulle visa sig vara en mycket bra strategi- att bjuda på skumtomtar och pepparkakorLer stortDet gick hem!

Särskilt hos barnen förstås men det fanns även vuxna som frågade om det var okej att "bara" smaka. Det tycker jag var gulligt. Ofta blev det lite prat också. Och även om det gick åt fler skuggtomtar än skuggvintrar så sålde jag böcker, runt tjugotalet. 

På torsdag sitter jag där och säljer igen, förresten. Från kl 16-19 på Ica Maxi, Borås. På fredag är det julmarknaden i Antikhuset i Öxabäck som gäller. Och på lördag blir det signering i Akademibokhandeln, Knalleland i Borås. Men nu? Nu blir det snart sängen. Och det snöar ute, det ska fortsätta så tydligen.

KRAM på erHjärta och allra största TACK till er som läste! Ha det fint, och som sagt, se upp i vintervädret!