3. dec, 2017

Vinn en Skuggvinter!

Hoppas du har en riktigt fin advent, och att du fått mysa lite extra i närheten av ett tänt ljus eller tvåHjärta

Själv längtar jag efter minusgrader och snö. Vet inte om den önskan kommer bli uppfylld men en vinter har vi i alla fall hemma nu, SkuggvinterVinkar

Eller ja, vi har ganska många av dem faktiskt. En fin recension har den fått hittills och nu har även en bloggare som skriver vidunderligt vackert ibland och rappt och roligt andra gånger, och vars åsikt jag skattar väldigt högt, tyckt till. Ni ser hennes omdöme här i inlägget och jag är så lycklig över det!

Tänkte fira genom att ge dig chansen att vinna ett ex av  Skuggvinter, om du nu inte har läst den. Eller vill du ha en julkpapp att ge bort kanske?

Gör så här; gå in på min sida Skuggvinter på facebook och gilla & dela fram till kl 23 på måndag (4 december).

Eller gå in under fliken "Beställ bok & recex" här på bloggen och köp boken för 149 kr. (Ord.pris 169 kr, 179 kr inkl. frakt) Erbjudandet gäller bara fram till i morgon kväll och kommer troligtvis inte återkomma här på bloggen före jul så kanske är detta dagen att passa på om du funderat på det innan? Och vinner du får du ju boken gratisLer

Skuggvinter  finns också på Adlibris, Bokus, Skene bokhandel, Akademibokhandeln i Borås (både på Knalleland och Österlånggatan) samt i deras butik i Nordstan i Göteborg.

Den går dessutom att låna på Borås Stadsbibliotek, på sjukhusbiblioteket i samma stad och snart även på Kinna bibliotek.

Vad du än väljer att göra, ha en riktigt fin kväll, eller en bra start på veckan om du läser detta i morgon. Glöm inte att säga något snällt till dig själv och krama den eller dem du har runtomkring dig. För kärlek är bäst Hjärta Kram!