2. dec, 2017

Märklig vecka...

Mycket nytt händer just nu. Jag var med i radio i tisdags. Det gick bra även om det förstås kändes. Min strategi hade varit att inte tänka så mycket på det för att jag inte skulle jaga upp mig för mycket.

Så när jag sedan stod där på andra sidan mixerbordet mittemot Niclas Odengård som skulle intervjua mig, vi var båda utrustade med headset försedda med mikrofoner, och en kille vid ett litet bord intill sa; "Bry dig inte om mig, förmodligen kommer du inte ens att se mig" och sedan avlade väderrapporten, då ilade det till i mig och jag förstod att jag skulle vara på RADIO!! På riktigt! Då blev benen mjuka och jag fick en impuls att springa därifrån.

Som tur var gjorde jag inte det och när jag hörde intervjun efteråt var jag ganska stolt. Jag tyckte Niclas ställde vassa frågor samtidigt som han fick mig att slappna avLer Och tack för alla gulliga sms och mejl efteråt! 

Under veckan har jag lyckats sälja in Skuggvinter till båda Akademibokhandelns butiker i Borås, där jag även ska sitta och signera lördagen den 16 december. (Ja, ni läste rätt...Signera...Jag? GråterOMG!)

Nu går min bok även att låna på Borås bibliotek och det är KÖ (!) på den.

Men det bästa och största av allt är att så gott som varje dag får jag höra, eller får meddelanden, om att Skuggvinter är bra.

Några som till och med vittnar om lite sömnbrist på grund av den. Och det är inte bara sådana jag känner utan även andra. Det är ju helt...Jag menar, det finns inget annnat en författare hellre vill höra. ( Är jag verkligen författare nu?! Låter för bra för att vara sant i mina öron. Liksom allt annat) TACK Hjärta TACK Hjärta TACK Hjärta Till er som tyckt till och som läst och som följer mig via bloggen förstås! Vill någon köpa boken? Gå gärna in under fliken "Beställ och recex". (Den finns på adlibris och Bokus också)

Men framför allt, ha en riktigt fin helgLerKram!