20. nov, 2017

Ja, se det snöar!

I dag ska jag och Skuggvinter till Göteborg. På vinst och förlust kan man ju säga då. Jag tänkte visa upp den hos några bokhandlare och se vad som händer. Kanske finns det ingen som vill ta in den. Men jag bryr mig inte så mycket och det är så skönt!

Jag har sålt mer böcker än jag trodde att jag skulle göra första veckan. Inte för att jag vet vad jag trodde men jag säljer. Och jag är så himla glad för varje bok som köps (TACK)Hjärta

Det finns flera kommentarer på facebook om att det är en bok man fastnar i. Jag har fått mejl om samma sak och ett och annat telefonsamtal. Vet då inte vad jag ska säga. Det känns så himla fantastiskt!

Eller som i går när en vän hastigt kom över.  Vi stod och pratade några minuter i dörren, jag hade stängt av dammsugaren och kompisarna (fem eller sex?) for upp och nerför trappan samtidigt som kylan och en lätt vind tog sig in utifrån, och vännen analyserade en av mina karaktärer.

Hon var berörd, jag lyssnade och förstod samtidigt som jag inte gjorde det. Att hon var upprörd fattade jag men detta;

Att min berättelse som varit så hemlig så länge, mitt inre och privata rum, plöstligt finns hos andra! Som  tycker, tänker och undrar. Runt Alice, Sebastian och Markus. Och vem är den anonyma som inte ger sig till känna? Att folk, både som jag känner och inte tar del av min påhittade värld.

Jag tittade ut, det snöade lätt under en gatlykta. Och kände en galen eufori och en djup förundran samtidigt.

Det snöar inte i dag, men delar av marken pryds av ett gnistrande täcke.

Göteborg, here I come! (Bäst att passa medan jag ännu inte fått flunsan, fortfarande lite sjukstuga här hemma). Jag ska äta lunch på café Cappucino där allt tar sin början. Snacka om att leva sig in i berättelsen förrestenVinkar KRAM, allra största tack till dig som läste och sköt om digHjärtaOch glöm inte att vara snäll mot dig själv.