15. nov, 2017

Spelets regler?

I går spelade jag och minstingen hennes nya spel. Det var ett spel hon själv gjort, med hjälp av  pysseltillbehör från en tidning hon köpt.

Så det var hon som bestämde reglerna.

Man skulle gå åt det hållet och sedan åt det och sedan... Och ibland, när man hamnade på en fastklistrad pärla fick man pengar. Flera gånger när jag höll på att vinna ändrades reglerna och min väg blev längre.

Det där är fusk,  ropade storebror som tittade på från sin bekväma plats i soffan. Minstingen skrattade glatt.

Nähä, för det är jag som bestämmer,  sa hon triumferande.

Hon vann (förstås) VinkarOch i mitt liv har jag kommit till mitt mål. Min bok är utgiven nu. Och jag är inte bekant med de nya reglerna. Vet inte hur det kommer bli.

Men det här vet jag;  På hemmaplan kan jag förutom att kalla mig mamma och författare nu även kalla mig försäljare.

Då och då ringer det på dörren och ett av barnen ropar;

- Mamma, det är en som vill köpa din bok!

Det swish-plingar i telefonen, alltså, det kommer in pengar! För Skuggvinter.

Det känns jätteskumt!

Nu finns den att köpa på Adlibris och Bokus.  Den finns även hos mina föräldrar i Borås, om släkt och vänner är intresserade av att hämta där. Och på Stadsbiblioteket i nämnda stad faktiskt, de köpte in ett ex på studs! 

För dig som bor i Marks kommun kan man köpa den på Skene bokhandel. Bor man i närheten av mig får man gärna ringa påLerMina kuvert har inte kommit än. Men så fort de gör det, då skickar jag till er som beställt av mig. Till er som inte köpt boken men tänker göra det och kanske vill ha den signerad;

Det går alltså bra att köpa direkt av mig genom att gå in under fliken "Beställ och recex" här på sidanLer Glöm inte att ange din adress då, och som sagt, om du vill ha en hälsning i den. Jag tar 179 kr, en tia i frakt tillkommer alltså, hoppas att det är okej. (Förlåt att jag ändrat mig lite fram och tillbaka)RodnarKöper man direkt från mig utan att posten behövs som mellanhand betalar man 169 kr.

Nu hinner jag inte skriva mer, trots att jag vill. Till dig som läste; Allra största TACKHjärtaOch ha en fin fortsatt vecka! Här är det frost på morgnarna, fortsatt kallt på dagen och... lite sjukstuga tyvärr.