11. nov, 2017

Julafton

Skuggvinter kom inte i tisdags eller onsdags, den kom på torsdag förmiddag. Det var min julafton. Det var...magiskt och den märkligaste last som någonsin kommit hem till oss. Till mig.

Att hålla i Skuggvinter.  Att bläddra i den. Knappt några ord för känslan. Än så länge tycker jag om allting; hur den känns och hur den ser ut. Fast jag har redan hittat två fel i denGråterInte stora som tur är men...Jaja, fler lär jag väl hitta. Jag får glädja mig åt alla fel jag och lektören hittade INNAN den gick i tryck.

Jag har mycket att glädja mig åt just nu och det gör jag. Tillsammans med en stor nervositet...

Försäljningen har inte kommit igång stort än, verkligen inte. Jag och min man ville se boken i sin fysiska form innan vi beställde kuvert, så till er som har beställt och kommer få den via post; jag kommer börja skicka till er i nästa vecka. 

Skuggvinter  finns på Adlibris och Bokus men som ej utkommen bok. Det går dock bra att bevaka denLer

Priset där varierar lite, det är Adlibris och Bokus som bestämmer vad den ska kosta, jag och förlaget bestämmer bara hur mycket vi  säljer den för på Bokinfo. (Hoppas att man ska kunna beställa av dem f r o m vecka 46).

Jag har bestämt mig för att Skuggvinter  kostar 169 kr om man köper den av mig, det gäller både om du hämtar den hos mig eller får den med posten. Det är även priset på  Skene bokhandel  där den finns nu om du bor i Marks kommun. Summa summarum, ingen större ruljans på boken än alltså. Ändå har jag sålt; på jobbet t ex och till vänner och då kommer vi till det där med NERVOSITETEN!!

Jag som varit så himla nervös när EN person läst, t ex lektör. Och nu? 

Det kanske är tur att det är för stort att ta in. Och att det finns en hel del praktiskt att ta itu med. Som håller mig på jorden så att jag inte försvinner alldeles. Men ändå...Visst flyger jag...

Du, mitt allra största och mest ödmjuka tack till dig som lästeHjärta Det visar sig mer och mer att både folk jag känner, som jag inte hade en aning om att de läser, och folk vars namn jag aldrig hört förut, föjer bloggen. Och det är ju helt fantastiskt. Återigen; TACK HjärtaOch ha en riktigt fin helg!

Och vill du beställa  Skuggvinter, gå in under fliken "Beställ och recex" här och gör det. Eller om du bor i närheten; kom och ring påVinkar

Kram!