7. nov, 2017

Julafton?

Det kan vara så att boken kommer till mig I DAG! Antagligen gör den det, eller senast i morgon. Hinner egentligen inte skriva detta inlägg men gör det ändå. Har vaknat många gånger i natt och varje gång har jag drömt något eller börjat tänka runt Skuggvinter.

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan i mig. Som julafton när man var barn fast större. Blandat med viss fasa. (Hopppas den ser bra ut).

Den finns som ännu ej utkommen bok på Adlibris och Bokus nu. (Priset kommer förmodligen gå ner lite om det inte redan gjort det, jag tyckte den blev för dyr på Bokus).

Man kan även beställa den av mig genom att gå in under fliken "Beställ och recex". Observera dock att vi ännu inte köpt kuvert att skicka den i, vi vill ha den i fysisk form för att kunna välja bästa fraktsättet, så det är ingen som kommer få den på posten i morgon. Däremot har ju ni som bor i närheten ett försprång, ni kan komma och ringa påLer Men jag hojtar till här på bloggen och på fb när den finns! 

Nu tar morgonen vid här. En snabb frukost och väcka barnen. Flingor, mackor, gäsp och gympakläder som ska packas. Nya fingervantar till minstingen och nyinköpta skor till alla. Större barn som tycker mössa är töntigt.

Undra om det är frost ute i dag? Undra om det blir Skuggvinters  dag i dag?

Till er som läser; allra största TACK för att ni gör detHjärta Ha en riktigt fin dag och ta vara på era drömmarVinkar OCH, titta in här snart igen!