29. okt, 2017

När boken kommer

Jag satt i bilen på parkeringsplatsen utanför skolan och tryckte fram ett mejl. Det var från Visto förlag och det stod att böckerna beräknades komma till dem den 10 NOVEMBER! 

Jag hade inte trott att det skulle gå riktigt så snabbt. Jag blev jätteglad samtidigt som hjärtat slog några extra slag.

Det är en del som ska ordnas innan även om jag kommit en bit på vägen. Jag har uppdaterat den här bloggen lite t ex, nu kan du gå in under "Beställ & recex" om du vill förhandsbeställa Skuggvinter  av mig. 179 kr kostar den, frakt tillkommer.

Du kommer också kunna beställa den på Adlibris och Bokus, fast jag vet ännu inte exakt från vilket datum, och den kommer finnas på Skene bokhandel för den som bor i närheten. 

(Den kommer alldeles säkert finnas hos fler bokhandlare också).

I dag är det söndag och minstingens inre klocka reagerade inte alls på att man fick en extra timme i dagVinkar

Hon gick sin vana trogen upp ganska tidigt och väckte mig, som nu sitter trött här vid datorn och undrar vad jag ska göra av denna långa dag. Svaren låter inte vänta på sig. 

Städa!  säger den inre rösten. Och glöm inte kaninernas bur. Och byte av påslakan och växterna på övervåningen och allt annat. Och Skatteverket! Jag har blivit egenföretagare p g a boken och nu skickar de papper hela tiden. Som tur är har jag inte så värst mycket att fylla i än.

Okej, okej, säger jag till den inre rösten. Men jag ska ta det lugnt också. Jag vill gå ut och gå, få med mig ett eller flera barn. Jag har lovat minstingen att rita med henne. Och jag ska sitta uppkrupen i soffan med en kopp kaffe senare i dag och titta på när sönerna att attackerar på Clash of Clans  eller bygger och bygger på Minecraft. (Den yngste). För det är ett av livets bästa saker; Närheten till dem man älskarHjärta Men än så länge sover de flesta i den här familjen, ganska utmattade av allt halloweenande.

Jag hoppas att du har en fin helg och att du tar vara på de där små stunderna som ofta dyker upp och bara vill att man ska njuta av dem. Ibland är det så enkelt som att bara stanna upp och vara tacksam över det man har. Kram på digHjärta