19. okt, 2017

Matt eller blankt?

Vad tycker ni?

För nu är Skuggvinter  snart på väg till ett tryckeri i Riga. Alltså, ett förtydligande;

Omslaget till min kommande bok, (som för övrigt finns att beskåda i förra inlägget), ska det vara matt eller blankt?

Måste bestämma mig snart, så om ni ser detta inlägg i tid, (i morgon måste jag meddela förlaget vilket), så tyck gärna till genom att klicka på inläggets namn, i det här fallet "Matt eller blankt?"  och scrolla neråt så kommer ni till kommentatorsfältet och kan göra detLer

Annat i veckan; Efter att ha känt mig helt tömd på energi är jag nu lite piggare och gladare. Och promenaderna hjälper till som vanligt, som i går när jag hade turen att vara ute när solen var framme och alla löv såg ut som guld. Fast i morse var det vitt på marken. Men minstingen och jag tyckte att det var ganska stämningsfullt när vi travade i väg till skolan.

Föräldramöte: Vi fick bl a se en givande kortfilm med pedagogiska tips på hur man gör vardagen mer bråk-fri. Professorn som tipsade var i 60-årsåldern ungefär och såg väldigt belåten ut. Han har glömt hur det var, tänkte jag, när man satt fast i försök- att vara-positiv-fast- alla -bråkar-hemma-träsket.

Fast å andra sidan, det var bra råd och han hade haft sex egna, så...

Och tjaa, det kanske inte är så mycket mer som har hänt de sista dagarna. Jag försöker ta det så lugnt jag kan, så gott det nu går.

Och till dig som läste kan jag väl nästan önska en fin helg nu, när det är torsdag kväll?Vinkar

Kanske ska jag dricka ett glas vin, för att fira att jag nu gått igenom Skuggvinter  för allra sista gången (för det måste väl stämma nu när det gått till tryckeri? Eller ska de också skicka det åter till mig så jag får godkänna det the last time?Gråter Hoppas inte det).

Sköt om dig och TACK för att du var härLer