12. okt, 2017

Frost

Men visst har det blivit oväntat kallt på morgnarna? Frost är väl mer typ november. Ändå vet man ju att vädret gör lite som det vill. Liksom mycket annat...

I går åkte jag hem från samhället och glömde att köpa både fingervantar  till barnen och foundation till mig. Och till tacosen hade jag glömt att köpa tacosås och till tikka masalan när min man gjorde det i helgen hade jag missat ...tikka masala-krydda. Suck! Sån är jag just nu.

Ganska disträ och trött. Alla familjemedlemmar får leta strumpor i tvättstugan på morgonen, men där hänger det i alla fall rena, och städningen ligger efter fast det kommer säkert ikapp.

Som i dag när jag och minstingen ska röja klart på hennes rum för hon får prinsess-besök i eftermiddag (läs kompis). De ska ha party i källaren. Detta efter att minstingen skickat ut en kalas-inbjudan gällande nästa år. Men kompisen blev super-besviken;

- VA?! Nästa ÅR?

Och det kan man ju förstå. Så det får bli i dag i ställetLer

I går kom inlagan till Skuggvinter, så jag får se och gå igenom hur den ska se ut i bokformat. MEN jag tycker att den blev för lång.

262 sidor manus blev 346 sidor bok. Jag ska ringa förlaget på morgonen och fråga om vi kan dra ihop texten mer för jag tycker ändå att jag gjort den luftig redan innan. 

Nu är det dags att göra frukost här, börjar dagen till ljudet av regn.

Men i går var det sol. Till dig som läste; allra största TACK för att du gjorde detHjärta Ta hand om dig!