3. okt, 2017

Äntligen 2

Jag skrev ju i förra inlägget att jag mejlat allt till förlaget. Och det hade jag.

Men så kunde jag inte låta bli att kolla igenom eländet en gång till. 

Och hittade fel naturligtvis. OCH, vilken sagolik tur, genom ett knapptryck som skedde av en slump så fick jag plöstligt fram ALLA MINA OCH LEKTÖRENS ÄNDRINGAR i mitt manus. (Ja, jag har aldrig försökt påstå att jag är teknisk. Ingen annan heller...) Jag hade tagit bort lektörens kommentarer men visste inte att detta var kvar.

Så plötsligt såg mitt manus ut som på bilden. Kan tillägga att det röda är lektörens ändringar och det blå är mina efter att jag fått tillbaka Skuggvinter  av lektören sista gången. Snacka petig.

Så helgen, som innebar att vi var barnfria och egentligen skulle till Bokmässan, blev istället en sista hård omgång med Skuggis. Det finns en knapp som gör att man kan godkänna alla ändringar och då hade jag fått bort allt på en gång. Men vem vågar det när allt går till tryck nu utan att någon läser igenom det?

Bara att titta på allt IGEN. Det tog sitt tagFörvirrad

Men det blev även god mat (maken lagade) handlat (maken handlade) städat (maken städade) och mys på kvällen Hjärta

Bokmässan då? Det gjorde inte så mycket. Har väl hintat här på bloggen att jag varit väldigt trött det sista. Men det blev ett besök på biblioteket i går, fick med mig några lovande böcker hem. Och så har "Livet blir aldrig som man tänkt"  av Anetehe Bergendahl landat i min brevlåda. En feelgoodroman. Ska bli kul att läsaLer

I går tog jag och minste sonen en promenad. Solen lyste då och det regnade bara lite. Han var väldigt entusiastisk, han hade med sig en stegräknare. 

"Jag har gått 15 000 steg idag" sa han stolt. Titta mamma!  Eftermiddagssolen lyste i hans ljusa hår. Han är nöjd med att jag är klar med skrivandet för tillfället. I dag ska vi åka och äta pizza, bara jag och han. Det är sånt som är lyx, som får mig att må braLer Ska försöka göra mycket sådant denna vecka.

Allra största TACK till dig som lästeHjärtaJag önskar dig en riktigt fin vecka!

Och glöm inte att göra det du tycker om, mitt i all vardagsstress.