29. sep, 2017

Äntligen!

I går kväll skickade jag allt till Visto förlag. Manus, baksidestext, författarens tack, om författaren...det blev en del.

HUU! så hemskt på nästan alla sätt. För nu är det ingen mer som läser igenom hela texten. Men; så SKÖNT på samma gång. Tror jag i allla fall, sanningen är att jag inte har hunnit känna efter. När allt mejlats till förlaget var det mörka kvällen och dags att krypa i säng. 

Nu är det morgon och snart dags att gå till jobbet. Men först tänkte jag bjuda på baksidestexten, gjord av Spyglass text som också lektörs- och korrekturläst  Skuggvinter. Jag älskar den! Vad tycker ni?

 

"Alices och Markus relation vacklar, trots att de snart ska bli föräldrar. När expojkvännen Sebastian återigen kommer in i hennes liv, som annars mest består av högskolestudier och fredagsmys, kan hon inte föreställa sig hur det kommande vinterhalvåret ska förändra allt.

Och innan våren gryr kommer någon att dö.

 Under hösten dras Alice allt snabbare in i något hon inte kan kontrollera. Samtidigt tar triangeldramat en ny vändning när någon börjar kommunicera med henne via anonyma lappar. Avsändaren finns i hennes direkta närhet och vet precis vad Alice sysslar med. Men är det ett försök att varna henne eller göra henne illa?

 

Louise Baumgärtner har skrivit en psykologisk thriller om verklighetens gåtor, om närhet och distans i kärleksrelationer - men också om det svåra förhållandet till sig själv. Skuggvinter kryper in under huden och är spänning när den är som allra bäst."

 

Så himla LYCKLIG över de sista raderna lektören skrevLer stort

 

Allra största TACK också till dig som läser och alla fina kommentarer jag ännu inte hunnit svara på ...Hjärta

Nu stundar helgen. Vad den än innebär för mig är det åtminstone INTE skrivande! Hurra! Galen(Det här var den första och sista boken jag skrev (skämt?) Hur som helst, säg det inte till någon. Speciellt inte till Skatteverket som godkände att jag får starta eget företag i grenen "konstnärligt och litterärt skapande", bl a eftersom jag sa att jag påbörjat manus två. Och DET är sant. Men fortsättningen..?)

Min man som säger sig veta bättre skrattar bistert när jag säger att det är slut med skrivskrubben nu...Vinkar

Hoppas att du får en fin helg och ta hand om dig och de dina!