19. aug, 2017

Ny deadline

Det här blir, till skillnad från det förra långa inlägget, ett jättekort. Det börjar bli eftermiddag här och jag måste snart återvända till skrivskrubben igen. 

Häromdagen kom lektörsutlåtandet. Och det var överlag väldigt positivtCool Fullt med kommentarer i manuset; tankeväckande, kloka, intressanta och en lång sammanfattning.

Jag har läst igenom allt noga flera gånger och i dag är det alltså Premiär för DE NYA ändringarna för naturligtvis hade hon tyckt till om sådant hon tyckte behövde förbättras /tas bort / läggas till.

Och nu har jag alltså en ny deadline; 5 september. Lektören och jag pratade ihop oss om en tidsplan igår, jag vill gärna, om det är möjligt få ut boken i handeln innan jul.

Och samtidigt som vi tänkte och planerade var det en röst i mig som tjöt "TJOHOO! VI pratar ihop oss. Om mitt manus som ska bli bok! Det är inte bara jag i detta längre, det är VI"Ler stort

Hisnande känsla! Men som sagt; nu är det manusjobb som gäller. Ända till ikväll då är det familjemys framför film.

Länge leve helgen! Vad gör du av den?

Om du har lust att skriva en rad om det, klicka på inläggets namn, i det här fallet "Ny deadline" och scrolla neråt så kan du göra det.

Och du, TACK för att du lästeHjärtaoch ta hand om dig!