21. jul, 2017

En perfekt dag

I går var det sol från klarblå himmel hos oss. Och varmt. Vi åt en tidig lunch och åkte sedan hela familjen och tre kompisar till sjön. Solen brände den korta biten från parkeringen till stranden. 

På med simskydd för dem som behövde det och viktig uppdelning av bollar mellan barnen.

Sedan njöt vi i vattnet. Och ett tag senare av bulle på gräsig filt. Inte kaffe tyvärr, det hade maken sagt att han packat men glömt...Osäker

Då märker jag hur kaffeberoende jag är. Det går åt mycket kaffe i  skrivskruben. 

För, som sagt; Jag är inne i Skuggvinter  igen. Hänger med Alice och Sebastian och Markus. Befinner mig återigen på Alices skola, i sängen med Sebastian och ljuger för Markus. Men hela tiden ändras det lite, IGEN. 

Vissa kapitel stryks, andra skapas i tanken. Konversationer tar en annan riktning, och mitt i allt upptäcker jag att dessa karaktärer som jag tycker mig känna så väl fortfarande kan förvåna mig. 

Men det var en kort rapport från skrivskrubben det. 

Efter badet, nej, när jag var på väg till toaletten på stranden kom det plötsligt ett mejl. Från ett förlag som refuserade (har visst glömt mejla dem att jag bestämt mig för annat förlagFörvirrad) Men de skrev hur som helst "Vi vill samtidigt betona att vi läst med betydligt större intresse och mer eftertanke än vad som oftast är fallet och ser därför gärna att du återkommer om du skriver något nytt".

På hemvägen åkte jag förbi Systemet och Willys. Och Nille, eftersom tjejerna bad. Hittade en ljusgrå kudde som passade perfekt till vår nya soffa. "WHAT EVER" stod det i guld på den.

Maken väntade med förberedd grill och ugn när vi kom hem. Och så njöt vi av den goda maten sedanLerefter att ha badat som galningar.

En perfekt dag helt enkelt! 

Det hoppas jag att du också har, så många perfekta dagar som det bara går denna sommarCool

Vill du gilla eller skriva en rad om hur din perfekta dag ser ut (eller något annat) bara klicka på inläggets namn, "En perfekt dag" och scrolla neråt så kommer du till gilla- och kommentatorsfältet. TACK för att du läser min blogg och ta hand om digHjärta