19. jun, 2017

Good Vibes

Så står det på muggen ni ser på bilden. Och även om detta foto togs för flera dagar sedan är det precis lika fint väder i dag.

Det här blir ett jättekort inlägg. Tänker bara skriva att det är så skönt att ha semester! Men att 30 grader är väl mycket.

Som i dag. Klarblå himmel men det är för hett att njuta av. Har hållit mig inne i dag och resten av dagen blir likadan; de andra ska bada men minstingen är riktigt förkyld så vi har bestämt oss för att stanna hemma (och inomhus som sagt).

Vi ska titta på "Doras Jul" (varför just Doras Jul  (?)men okej, det lär ju kyla ner..) Förvirrad, och ikväll, när det fortfarande kommer vara för varmt, ska vi titta på "Ice Age 1".

Och däremellan ska jag beställa kort (ja, riktiga kort som sätts in i riktiga fotoalbum, jag är väldigt gammladags på den fronten (och många andra,)Vinkar tar kort som framkallas och skriver in text i albumen.

Rekommenderas verkligen, det gör under för minnet, plöstligt glider inte alla jular ihop och så mycket man minns när man tittar tillbaka Ler

Blir helt varm i hjärtat. Det blir jag av allt som finns här med;

Sol, som sagt. Och långa kvällar på altanen med UNO-spelande, och ett och annat glas vin. Ha tid att rita med minstingen. Tankar, reflektioner, promenader, som tur är har inte alla dagar varit så här varma.

I fredags var vi på nöjespark, typ Liseberg och för barnen är det ju rena julafton!

Runt 20 grader, perfekt när man ska orka stå i kö för att sedan snurra runt, runt eller nästan upp och ner...

Det enda trista var att svärmor och svärfar åkte hem innan oss. I sin bil. Med vår bilnyckel. Och de har ingen mobil vilket innebar att vi fick vänta drygt en och en halv timme till de kom hem. Då nådde min man äntligen dem på deras hemtelefon med det dystra beskedet att det bara var att åka tillbka igenRodnar

I övrigt njuter jag av att kunna läsa mycket mer än jag hinner annars.

Jag hoppas att du, vad du än gör, har det riktigt bra och TACK för att du lästeHjärtaBörjar semestern närma sig för dig eller är det en bit kvar än? Och vad gör du när du har (ovanligt)mycket tid över?

Skriv gärna och berätta genom att klicka på inläggets namn, i det här fallet "Good Vibes" och scrolla neråt så kommer du till gilla- och kommentatorsfältetLer