12. jun, 2017

Semester

Bild från festen!

... Ja, nu är vi här. Det tar alltid några dagar att förstå att man verkligen har semester även om bilresan från Sverige till Nederländerna gjorde det väldigt påtagligt.

Många mil tillsammans i bilen på väg mot målet, sovandes, bråkandes (mest barnenVinkar), lyssnade på radio och musik och längtade...till vi skulle vara framme.

Väl hos svärmor och hennes man var nästa mål som hägrade Festen!

Festen för att de varit gifta i tjugofem år gick av stapeln i lördags kväll och blev precis så lyckad som de hoppats på.

Hyrd lokal som vi dagen innan pyntat med ballonger och allsköns girlanger i rött och silver, släkt och vänner, enmansorkester och ett jätteroligt uppträdande som grannarna stod för...det kunde helt enkelt inte bli bättre.

Och mitt i allt min älskade svärmor (festens huvudperson of course!) som skröt lite om mig och min kommnade utgivning.

Jag log och log i strålkastarljuset (ja, för en stund råkade jag stå precis där, vid scenen) och det kändes precis lika overkligt....som det gör resten av tiden också.

Nu är festen över men jag insåg det som jag insett mer och mer den sista tiden; på samma gång som jag inte förstår det till fullo blir jag så NERVÖSGråter

Jäklar, jag ska tydligen bli utgiven. (Är det verkligen vad jag vill? Är boken tillräckligt bra!? Fasen, alltså...Hittar inte bättre ord heller).

Men får ont i magen när jag tänker på att min dröm ska gå i uppfyllelse (om inte förlaget går i konkurs då, kanske lika bra att det gör det...)

Jag har skrivit det förut på denna blogg; Jag är ingen cool person. Inte alls. Jag är så jäkla ocool att det är svinjobbigt att vara jag ibland.

Här i vår lilla vrå av Nederländerna har molnen de sista dagarna dragit så snabbt över himlen ibland att man inte förstår det (va? Var det regn jag kände nu?! för att fem minuter senare vara gassande hett i solen, och likdant är det med mitt humör...

Taskiga nerver minst sagt.

Men i övrigt är allt bra. Det har varit mest sol, klänning och shorts. Många skratt men också ensamma stunder med kaffekoppen i trädgården.

Ovant att inte vara hemma och upptagen varje sekund men jag börjar vänja mig. I dag var vi i Maaschtritch, åt riktigt gott och shoppade.

Och barnen har upptäckt att cafeét på vår gata har gratis Wi-Fi(såklart de har upptäckt detVinkar

Vad du än gör vill jag tacka dig för att du läste dessa raderHjärtaoch hoppas att du har det bra!

Och har du något tips på hur man hanterar nervositet är det bara att klicka på inläggets namn, i det här fallet "Semester" och sedan scrolla neråt och skriva ner detRodnar