27. maj, 2017

Upp & ner

Nu har jag bestämt mig. (Tror jag...) Antingen blir det förlaget som erbjudit sig att ge ut den eller så blir det ett annat förlag.

Inte för att något annat förlag erbjudit sig än, (men jag vet att det finns minst ett som tittar extra på det just nu) utan för att jag fått en del betänketid.

Hur som helst har jag ju skrivit innan att villkoren för utgivning inte är riktigt de jag vill ha men nu har jag som sagt ändå tagit beslutet att  "Skuggvinter" ska bli bok.

Det är inte ett av de största förlagen så jag vet inte  i hur många fysiska affärer den kommer finnas men den kommer vara tillgänglig på nätet via Adlibris och Bokus, den kommer kanske finnas på biblioteket...

Det blir en aning mer verkligt nu när jag skriver det.

Hur jag känner mig då? Jag mår lite illa faktiskt. Och förmodligen beror det inte bara på tårtan jag glufsade i mig nyss, den ni ser på bilden. (Nej, jag åt inte hela{#smileys123.tonqueout})

Utan det beror på alla känslor som kommer. I ena ögonblicket känner jag mig så lycklig och i nästa får jag otroligt kalla fötter och tänker; "Nej, inte bok, nej, det går inte".

Skräckscenario 1; Alla som läser tycker den är DÅLIG och den får usel kritik (om någon ens recenserar den).

Skräckscenario 2; INGEN läser den (för att den verkar dålig)...Gråter

Nej, så här kan jag inte hålla på. Bättre att stanna i den här dagen för det är ju här jag är just nu, ingen annanstans.

Vi har varit på stranden. Jag har suttit i solen och mitt emellan att jag kletat solskydd på bleka ryggar och letat ostmackor och skakat sandiga handdukar och hållit koll på barnen i vattnet så har jag faktiskt hunnit doppa mig själv också (skööönt!) och druckit en kopp kaffe (eller två).

Två eftermiddagar vid sjön har det faktiskt blivit och det har varit underbart.

Till följd av det har det blivit väldigt stökigt hemma. I hallen trängs nu, förutom skolväskor, kylbagar från strandlivet tillsammans med TERMOBYXOR (ja, det är sant).

Min ursäkt är att det var inte mer än två veckor sedan (?) jag skrapade bilrutorna fria från is. Ännu en sak som är upp och ner.

Allra största TACK till dig som läste, hoppas att du har det riktigt bra och njuter av helgen du medHjärta