23. apr, 2017

En gåva

Ett jättekort inlägg nu på morgonen:

Jag vaknar och allt känns underbart. Precis om i förra inlägget så är en del av förklaringen att jag är utsövd. Och att det är söndag förståsLer

Jag har redan börjat i tvättstugan (men sprang upp för att skriva detta), vi ska städa i dag (men det tar ju inte hela dagen, vi städar här och där titt som tätt ändå) det är sol och okej, vitt på marken men det bryr jag mig inte om, solen kommer ta hand om kylan, vänta några timmar bara...

Jag ska skriva i dag och umgås med min familj och det känns så braLer stort

Nu är det ju inte omöjligt om jag gapar om några timmar "och varför kan ni aldrig hålla sams?!" väl medveten om att jag med mitt häftiga humör själv blir en del av tumultet och att jag sedan sitter och stirrar på skärmen och undrar VARFÖR jag tycker att det är så givande att skriva. Om det hakar upp sig...Men det flöt på igår, avslutade ett kapitel snyggt tyckte jag och det är lovande.

Jag är också, som jag skrev i förra inlägget, så glad att jag hittat några skrivbloggar som jag kommer följa. Förstår inte riktigt varför jag inte hittat dem förut, men sanningen är väl att jag inte letat så aktivt helt enkelt. Nu känns det hur som helst så spännande att ta del av andras skrivprocesser och livet som levs runt det.

Om det finns någon som nyss börjat följa denna sida, så nej, jag tycker tyvärr inte alltid att varje dag är en gåva, så jag som känner i dag.

Det finns en helt annan sida av mig också; som är trött, orolig och ångestfylld. Det är väl just därför jag är så glad när jag är gladLer stort

Som i dag. Nu ska jag springa ner och leta smutsiga strumpor i tvättkorgen igen, helst sådana som passar ihop med varandra och sedan är det dags för frukost.

Samt skypa med syrran och hennes lilla pojkeHjärtaHon läser "Skuggvinter" just nu, (mitt manus som är på turné hos förlagen medan jag börjat på en ny bok, "Vårskogen") och hon har en del synpunkter, spännande.

Kom igen denna dag - nu börjar viLer Hoppas att du som läser också får en fin dag, gör något du själv tycker om och allra största TACK för att du lästeHjärta

Bilden? Min skrivhörna, lyssnar alltid på musik när jag skriver, (annars skulle jag höra alla familje-ljud hela tiden och det skulle bli pannkaka av alltihopVinkar)