21. apr, 2017

Flyga lite...

Fredag eftermiddag och just i dag känns allt bättre än det gjort på ett tag.

Till stor del är det nog för att jag är pigg Ler För första gången på tio dagar är jag pigg och frisk och det känns underbart! Sedan har jag nyss (nog beroende på att jag har legat till sängs mer än vanligt det sista) hittat flera skrivbloggar jag vill följa och det känns också så roligtl!

Vi är många där ute som sitter hemma och skriver, utgivna eller inte, och jag ser fram emot att läsa om deras vardag och skrivande.

Och så har jag ju MITT skrivande.

Direkt efter detta inlägg ska jag sätta igång och ni som läst innan vet att jag kommit igång på allvar med "Vårskogen" nu. Här finns tre huvudkaraktärer, eller egentligen är det två för tvillingsystrarnas bror Olof kommer nog inte att få lika mycket utrymme som Agnes och Linnea (kallad Lina) men ändå finnas där.

Det är ju för sjutton HAN som är skuld till att det riktas ett hot mot en av systrarna (så att boken blir lite spännande).

Men om det vet de ännu intet, mina stackars karaktärer, där de går runt i sina olika världar;

Lina som sitter med barnen i nya huset på landet och önskar att hon hade mer tålamod och att hennes man inte var på jobbet jämt, Agnes som arbetar som lokalvårdare i Göteborg och sörjer den framtid hon tycker att hon har förlorat och så Olof  som vill ha barn med sin hustru. Men hon blir inte gravid.

Tänk att jag blir så lycklig av att jag ska skriva om deras elände. Inte ens en refusering skulle ta ner mig!!!Ler stort Tror jag inte i a fGråtersnälla, skicka inga refuseringar i dag! Jag orkar inte) 

I går däremot fick jag ett mejl från ett förlag som tyckte att mitt manus lät intressant och skulle läsa så fort som möjligt. Hallå! Stopp i backen nu.

Det betyder ju inget mer än det. Det är ju inte så att de har läst. Men det var i alla fall lite kul. Och till dagens bild, till sist; En flaska Rosé. I kväll ska jag dricka den och flyga lite. Drömma mina författardrömmar. Och hoppas att du drömmer dina och har en fin helgHjärta(några speciella planer?!)

Allra största TACK till dig som läste hur som helst, det betyder så mycket för mig att se att jag får besök titt som tätt.

Om du vill gilla eller kommentera; klicka bara på inläggets namn; i det här fallet "Flyga lite" och scrolla neråt så kommer du till gilla - och kommentatorsfältet.

Men det viktigaste är att du tittar in snart igenVinkarKram!