24. feb, 2017

Bara vin

Hurra, det är fredag, äntligen! Dags att bara dränka sina sorger i lite vin och glömma alla veckans bekymmer och bara...drömma om att förlagen ska ringa (Varför ringer ni inte?!)

Men vänta lite nu, det här skulle ju bli ett ljusare inlägg än mitt förra. Jag tänkte igår att det kanske var lite väl mörkt och att OM något (förlag eller så) skulle få för sig att titta in så behöver det ju inte se ut som att jag är ett deppigt nervvrak. (Å andra sidan behöver det inte se ut som att jag är alkoholist hellerViskar)

Men du,det är faktiskt fredag nu och inget kan ta bort detta glada faktum.

Och inget kan heller ta bort det faktum att när jag skickat mitt manus till förlagen har jag sisådär i förbifarten även skickat med en länk till min blogg.

Och detta trodde jag inte skulle ske men dagarna efter har det varit en konstig ökning av besök på min sida.

Men hur som helst, ett gladare inlägg kanske är på sin plats så här till helgen.

Ährmm, här kommer det. Saker jag blivit glad för i dag;

Jag vaknade utsövd.

Jag åkte till jobbet, började städa och KOM PLÖTSLIGT PÅ EN VIKTIG SAK eller rättare sagt person; Hämnaren i min nya bok "Vårskogen".

Och det var en totalt oväntad person men det kändes så rätt!GalenHURRA!

Och så sist men inte minst; vår bil som åkte iväg för en timme sedan. Fullastad med make (1) , barn (3) och kompisar (3) som ska bowla. Det tycker jag är lyckaHjärtaWow!

Så där ja, nu känns det en aning bättre på bloggfronten. Du, TACK för att du läste Hjärtaoch ha en riktigt fin helg!

Ps Vad är lycka för dig? Skriv gärna, känd som okänd, om du kommer på något kul eller vackert. Bara klicka på inläggets namn, i det här fallet "Bara vin" och scrolla neråt så kommer du till gilla- och kommentatorsfältet. Eller gå in på Gästbok i menyn ovan. Nyfikna på vilka ni är som läserVinkarOch om du råkar ha tips på en bra blogg (jag är extremt svag för författarbloggar,) ge mig gärna länken! Ds