1. jan, 2017

Vackra året

Ett kort, kort inlägg... Och jag måste lyckas med det, trots att jag har så svårt för det för...klockan är ju halv tolv och det är snart dags att skåla och springa ut i det mörka och ganska blåsiga faktiskt och titta på grannarnas raketer..

Det har varit ett fint år. Och det har varit för att alla i familjen har mått braHjärtaOkej, ibland har det varit svängigt, särskilt för mig. Men, som mamma tycker jag; mina barn har haft det bra och det är det allra viktigaste. För när de har det bra, då är även min värld vacker även om det skakar ibland.

Men huvudsakligen; Tack 2016!! Och hoppas att 2017 blir lika bra! Eller, ännu bätteVinkar

Jag har önskat idag, det ska medges...Att jag blir utgiven t ex. Och så ja, plötsligt händer det....En Triss med högvinst vore bra. Men alltid när jag önskar kommer jag tillbaka till kärnan i livet; kärlekenHjärta I vilken form den nu är; en hel familj eller en halv eller en partner eller...Men att den finns där. Utan den; ingenting.

Allt utgår från det. Så om nästa år innebär mer refuseringar; äsch! Bara jag kan krypa ner i sängen om kvällarna, tända mitt ljus i form av en ängel, öppna en bra bok och ha familjen runt mig...

Men hallÅ!

På tal om familjen! Vilka är det nu som sitter och väntar på mig vid TV;n? FAMILJEN! Det luktar varmt bröd, camembert och annat är framdukat, granen ståtar fortfarande i all sin prakt och jag dricker alkoholfritt bubbel ur champagneglas.

Ring ut det gamla, ring in det nya...Eller hur var det nu?  Hur som helst, nu kom minste sonen och spottade ut äcklig ost (vilken? måste kolla...) guldserpentiner i kökslampan, på bordet, i nämnda granen, på golvet...

Ut med det gamla, in med det nya...Men stanna kvar, bloggläsareHjärtaTACK för att du läste, och du GOTT NYTT ÅR!! Vi ses snart igen!