3. dec, 2016

Kommentarer...

Morgon. Fortfarande dunkelt mörker utanför och en frusen värld när jag stapplar upp, sätter på kaffet och tänder adventsstaken i köket.

Tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag fått för typ av kommentarer av författacoachen. Om du som tittar in inte läst mitt förra inlägg, så gör gärna det förstLerjag lade in ett igår kväll och ett nu så det är tätare än det brukar vara.

I alla fall så skrev jag om igår att jag inte fått utlåtandet gällande "Skuggvinter" än på grund av att coachens dator hängt sig MEN jag har fått mitt manus tillbaka med kommentarer i.

OCH det viktigaste, och som jag skrev igår; Coachen hade haft stort nöje av att läsa - hon hade inte kunnat sluta helt enkeltLer stort

Det var det jag hoppades på- i mina vilda drömmar! Jag tyckte att hon skulle skriva något i stil med "Louise, du har skrivit ett fantastiskt manus! Jag tror att det här är en bestseller i stil med "Kvinnan på tåget"  (såld i 11 miljoner exemplar och SÅÅÅ BRAAA!!!

Okej, det sista har jag kanske inte trott... (men hoppas) Visste ni förresten att författare brukar pendla mellan ett orealistiskt stort självförtroende och ett jättedåligt, i sitt skrivande åtminstone. Och så finns det dom som gör det hela tiden, tyvärr.Förvirrad

Nu börjar friden här bli avbruten av att minstingen kom upp och vill öppna alla luckor i sin chokladkalender och storebror med sitt sinne för ordning blir upprörd över detta så jag får nog skippa kallpratet och gå direkt in på kommentarerna:

"Spännnade!" "Nu är han läskig på riktigt!"  "Krypande otäckt - bra!" "?" "Jag har inte en aning om hur han ser ut". "Tycker du att det är viktigt med årtalet just här?" "Men gud, varför går hon dit?" "Ogillar"

O s v.

Sammanfattningsvis och om man ska se bara till kommentarerna och än har jag ju ingenting annat att gå på så verkar jag ha lyckast med att skriva ett spännande manus och ja, just det, en av de bästa sakerna hon skrev var;

"För första gången lite uttråkad. Vad händer med tempot här?"

För hade hon tyckt så på fler ställen hade hon säkert skrivit det tänker jag men det står som sagt bara på ett.

Det jag verkar behöva jobba med, men som sagt, det kommer säkert mer i utlåtandet, är att jag har fokuserat på att göra Sebastian så otäck att...Hon fattar inte riktigt varför Alice är så kär.

Jag måste få in mer av hans charmiga sidor.

SuckKrossat hjärtaAlice har ju en historia med Sebastian, ett väldigt passionerat förhållande, men det har inte läsaren och de borde jag ha tänkt på.

Nu drar det ihop sig till julkalender här. Och helg. Och lite mer kaffe tror jag.

Jag hoppas att du som läser detta får en riktigt fin helg Hjärta

KramHjärta

Om du vill gilla eller kommentera, bara klicka på inläggets namn, i det här fallet "Kommentarer" och scrolla sedan neråt så kommer du till kommentatorsfältet.

Men det viktigaste är att du tittar in igen och igen..Vinkar.Ta hand om dig och följ gärna min blogg helt enkelt Ler