2. dec, 2016

Super-magiskt!

NU...tända ljus. På plats i skriv-skrubben. Kaffe, of course. Och super-magiskt!

För NU ska jag äntligen gå in och titta på kommentarerna som författarcoachen skrivit in i mitt manus. Jag har sett några stycken, men mest har jag gjort annat i dag. Jobbat för att sedan åka hem och hämta barn som skulle till frisören. Samt fika och köpa tröjor. Och vantar med glitter i hittades ocksåKärlekMen nu är det min stund!

Jag har, som sagt sett några kommentarer redan. "Övertydligt-stryk!"  "Fint!"  "Hittade hon det i garderoben?"  "Det måste in mer av detta här annars verkar han omedelbart misstänkt".

O s v. Så spännnande! En lite mindre upphetsande nyhet är att jag inte fått utlåtandet än, datorproblem...Men jag har alltså fått manus med kommentarer så länge.

OCH det viktigaste, vet ni vad hon skrev? Att hon hade haft stort nöje av att läsa mitt manus - att hon inte kunnat sluta läsa det helt enkelt! HURRA!!! JAG VANDRAR PÅ MOLN HÄR!GalenHa ha!

Jag skulle kunna krama alla i hela världen. Till och med SebastianHjärta Kanske särskilt honom för det är ju till stora delar han som gör min bok spännande.

Men jag ska inte krama någon nu utan bara läsa.

Jo förresten, en jättekram till er som läserHjärtaTACK!!! och hoppas att ni får en lika fin fredagskväll som jag tänker haLer stortJag tittar in snart igen och skriver lite och hoppas att ni tittar in igen - och läser liteVinkar Betyder oerhört mycket för mig att jag ser att bloggen ständigt får besökHjärtaHjärtaHjärta