26. nov, 2016

Jordens Gåvor

Nyss kände jag mig som min dotter som jag berättade om stapplade upp ur sängen innan sex en morgon för att börja göra presenter - DIREKT{#smileys123.tonqueout}

Men jag tänkte städa köket. Det tänkte jag verkligen. Det blir ingen mysig första advent annars. "Stearinljusen svepte med sitt mjuka sken över flottiga skåpsluckor och dammiga hörn, på samma sätt som adventsstakarna i fönstret lyste upp och förkunnade det alla väntade på : PUTSADE FÖNSTER!!OsäkerNej nej! Det ska städas. En stund av dagen i alla fall. Vi ska träffa vänner idag, hurra! 

Men så kom jag ner till FRIDEN. Bara ett barn uppe, fortfarande mörkt. Och så kom jag att tänka på att jag skulle skriva ett blogginlägg i dag. Men SEDAN, pass opp, dammråttor! Och gamla mjölkkartonger och odiskade matburkarArg

Det råder verkligen stiljte vad det gäller skrivandet. Jag har inte ens suttit i skrubben. Jag väntar och undrar vad författacoachen ska tycka. Senast 1 december ska jag få mitt svar.

Plötsligt finns det lite mer tid för annat (som städning, haha..) Och min mans webshop.

Min man har alltså en webshop där han säljer kristaller, stenar och spetsar. Har han en stor kristallkula för tillfället? Det måste jag fråga honom. Men det är alltså stenar av den sorten.

Han har bergkristall som kulor och spetsar, vacker ametist och rosenkvarts i olika former, även som halsband och armband, samt en del annat., t ex ljuslyktor.

Jordens Gåvor är verkligen värd ett besök på nätet för han har ett riktigt fint och annorlunda utbud, dessutom till riktigt bra priser.

Och det säger jag inte bara för att jag är gift med honomVinkar

En del tror att det han säljer avger energier och använder sig av det, andra samlar för att det är vackert och en del som min mamma köper sig ett fint halsband då och då.

Men oavsett vad du tror, kika in på www.jordensgavor.se

Och köp gärna något för vi är panka . Obs! Det var ett skämt. Eller, ja...

Om jag tror? Ja, det gör jag. Jag tror på Gud, änglar, energier och ett universum där det finns mer vi inte ser än vad vi faktiskt ser och där vi har oändligt mycket att lära oss.

Men jag tror också att vi kan påverka mycket mer än vi ofta tror genom det vi själva sänder ut. Och ju mer gott du ger dig själv, desto varmare energier ger du ut - och får tillbaka - i olika former.

Karma, flow, ...Kärt barn har många namn.

Men här finns bara ett just nu och det är ..FRUKOSTDAGS

Kram på dig, allra största TACK för att du läste Hjärtaoch ha en riktigt fin helg!! Och glöm inte att släcka ljusen...