24. nov, 2016

Städnörden

Det föreslogs här på sidan att jag kunde bli städnörd istället nu när "Skuggvinter" är på granskning hos författarcoachen.

Tyvärr har det inte blivit så mycket nörd-städande. Förutom på jobbet då...Jag har ju faktiskt ett jobb att sköta. Och sedan har jag gjort andra viktiga saker. Som att jag har varit med på dotterns basketträning för första gången. Kul!

Men jag gick loss i största badrummet i måndags (det behövdes)..Och DÅ hittade jag något som jag blev så otroligt glad förLer stortnågot som varit borta i 1 1/2 månad. MINA GLASÖGONGalen

De låg i en nessicär som fortfarande stod kvar på golvet efter hemkomsten från Stockholm typ 10? oktober. En nessicär som ingen orkat plocka bort, inte heller titta i tydligen.

Sedan vi kom hem har jag med jämna mellanrum gått och ojat mig över detta; Mina glasögon!  Var är mina glasögon? ...Och nu när detär så mörkt ute...Kommer det en älg...helt chanslös utan mina...ni fattar.

Så där har jag hållit på. Men så hittade jag dem äntligen!! Så badrumsstädningen var verkligen bra. Jag ska låta det lysa som ett inspirations ljus över fortsatt städande.

Jag undrar vad coachen kommer tycka om mitt manus? Naturligtis kommer hon hitta saker jag inte alls har tänkt på. Det är ju liksom det som är meningen.

Men olyckligtvis också saker jag har tänkt på. Som ett konstant missbruk av orden kanske och också tror jag. Och som jag skrev i förra inlägget, jag hittar saker även nu.

Det räcker ibland med att jag bara läser lite grand. Eller t o m tänker på det. I förrgår kom jag t ex på att Alices bästa vän Hannah var ihop med sin sambo Kennet samtidigt som hon träffade moderaten Åke Svansjö.

Gjorde hon det på rktigt? Är alla otrogna i min bok? Nej, Hannah har aldrig varit otrogen. (Hon är socionom). Jag har varit ute i tiden och cykla helt enkelt. Förargligt att komma på när man just skickat iväg det. Men det är i alla fall inte hos något förlag, jag får trösta mig med det.

Undrar ni över bilden? Mina hittade glasögon? Nej. Världens goaste minsting i full färd med att äta frukost. (OCH hon längtar till julKärlek)

Tänkte avslutningsvis berätta vad hon gjorde häromdagen: Hon stapplade upp ur sängen, tio i sex. Jag hade gått upp för en liten stund sedan och stod i badrummet och sminkade mig med en kopp kaffe som sällskap. Utan att knappt kunna se för att hon var så nyvaken gick hon ut i köket, satte sig på sin stol och sa mitt i en gäspning; "Jag vill ha tejp".

"Tejp? vad ska du ha tejp till?"

"Jag ska göra presenter".

Sedan satt hon tålmodigt och gjorde presenter till en kompis på förskolan i en halvtimmeHjärtaHur underbart är inte det?! Vilket fantastiskt och generöst sätt att börja en morgon på.

Jag sa det till min man. Han sa att han aldrig tänkt den tanken när han just gått upp någon gång.

Jag sa att jag tyckte han skulle prova det, att han kanske skulle bli mindre sur då när han var nyvaken. Det tyckte han var dumt sagtLedsen

Nu är det dags för mig att sluta, ska snart iväg. KRAM på dig, allra största TACK för att du läste och titta gärna in snart igenHjärta Närmare bestämt på lördag, då ska jag göra lite reklam för min mans webshop tänkte jag.

Men...Goodbye for now och hoppas att du har en bra dag Ler

(Om du vill gilla eller kommentera, klicka bara på inläggets namn "Städnörden" och scrolla sedan neråt så kommer du till kommentatorsfältet. Men och återigen, det viktigaste är att du läser. Det betyder så mycket för mig)!