5. nov, 2016

Snöblandat...

Jag och en av mina pojkar stod i kön på Willys i dag. Kvällstidningarnas rubriker skvallrade redan då om snö och regnrusk, blandat.

Och nu är det här. Kolla bara bilden! Jag tog mig ut i blåsten för en kvart sedan, ville ta en bild på snöflingor runt gatlyktan och det blev...det här.

Fortfarande är det just snöblandat men framåt natten ska det övergå mer och mer i snö och jag bara älskar det!!

" I morgon ska vi ut och gå snöpromenad, sa jag till barnen nyss. Med vaniljmums, tillade jag. Det funkar.( Fast jag måste säga att de brukar gilla våra skogspromenaderHjärta)

Och jag med, om du inte har listat ut detVinkarDärför har jag satt en deg nu ikväll för att brödbakande inte ska hindra oss i morgon.

Till något helt annat, det här är det första inlägg jag skriver när jag faktiskt är  berusad.

Vet ni vad jag har gjort i dag? Jag har läst hela "Skuggvinter".

Från sida 1 till sida 345 som den är just nu fast jag vet att det kommer ändra sig lite.

Allt är inte helt klart ännu. Men jag måste ändå bilda mig en uppfattning om jag tycker att mitt manus, i sin helhet, håller innan jag finjusterar det allra sista.

Och tycker jag det? Ja, förutom ett tag, då jag tyckte att det var lite långrandigt och början som fortfarande är sådär (det visste jag redan innan att jag tyckte) så tycker jag faktiskt det!

Och det är stort´...

Men det bästa, det är att det ska iväg till en professionell lektör innan det når förlagen denna gång. Så att jag får en utomståendes syn på det. SpännandeGalen

Mén just nu; 2 veckor to go...Vinet..Snön...(Jag älskar snö) Och en make som fixar tacos

Allra största TACK till dig som lästeHjärtaoch om du har en passion; ta vara på den, det är så värt det! Oavsett vad det leder till ...

 KRAM på dig och som sagt, tack för att du tittade in!