25. okt, 2016

Busken

Inte mycket nytt under solen här...fast, jo, det har varit soligt i dag, även igår. Efter regniga, kalla och grå dagar känns det underbartLer

Annars, som sagt...inte mycket nytt att skriva om. Jag skriver fortfarande mycket, "Skuggvinter" har (nästan) huvudrollen i mitt liv just nu. Så brukar det INTE vara kan jag tillägga, mitt sista skriv-maraton som var så här intensivt var senhösten 2013. Men då skrev jag också mycket text som jag fortfarande har kvar därför att den blev så bra. Och sedan fick jag mitt första lektörsutlåtandeWow!

Men mitt i allt skrubb-sittande (jag i min lilla skrivskrubb alltså) kan jag inte låta bli att förundras över allt som är så otroligt bra i mitt liv.

Allt som funkar. Okej, allt är inte perfekt, men ärligt talat, är det någonsin det? kanske försvinnande korta stunder.

Men det viktigaste i livet; Barnen som är (förhållandevis) friska (inget allvarligt i a fGilla) och (förhållandevis) glada (okej, lite tonårs och femårs-trots (kunde va´ värre)

Kompisarna som ringer på, alltifrån dem med sträva röster till små prinsessor som gråter när de ska hem. Mina barn som lär sig saker varje dag i skolan och kommer hem och berättar. Skogspromenaderna som jag kopplar av så bra på. Och massa annat. Helt enkelt att jag har;

en familj och goda vänner Hjärtaen man att älska, hus och trädgård, jobb och dessutom (har jag tagit mig) det stora privilegiet att få göra det jag tycker om förutom allt detta;

skriva! KAN DET BLI BÄTTRE?

Just nu har jag det så bra i mitt skrivande att det inte känns så viktigt vad det leder till. Och det är så SKÖNT! Sedan vet jag att nerverna kommer spöka när jag skickar in..men det är ju inte nu{#smileys123.tonqueout} Just nu njuter jag bara. Klar med hemska upplösningen, lite mindre jobbig text att skriva för tillfället.

Bilden tog jag i vår trädgård i går. Det är inte världens mest välskötta trädgård (nej, det ska gudarna veta) men kolla in busken!

Den bara står där och lyser som guld. Och jag tänkte att det var fin symbolik för detta inlägg; ibland kan någon del i livet få lite extra omsorg, så att det glänser, och det är helt okej, det andra står kvar och klarar sig ändå.

En liten stund i alla fallVinkar Summa summarum; Utgiven eller inte, det här är mitt liv och jag älskar det!

Stort TACK till dig som läste Hjärta och även till er som kommenterar via mejl och sms!

Kan inte sägas tillräckligt hur mycket det betyder. Sköt om er i höstrusket, kram!